Burgertime: Flepburger, champignonburger en zalmteriyakiburger

7 gedachtes over “Burgertime: Flepburger, champignonburger en zalmteriyakiburger”

 1. Racheltje, wat ben je toch leuk aan het schrijven. Al lezende krijg ik gewoon een lach op mijn gezicht omdat ik je gewoon herken in het schrijven, super leuk om te lezen en ga zo door :)!

  Like

  1. Wat een leuke reactie lieve Jan, vooral dat je mij herkend in mijn stukjes! Nog ruim een week en dan ga ik heel erg mijn best doen voor jou! Al heel veel zin in.

   Like

 2. Wow, ik beleef die bewuste zaterdagochtend bij DTRH op deze manier gewoon nog een keer!! Ze waren heerlijk, maar die andere burgers mogen er ook zijn zo te lezen! Die (schoon)neef heeft goed voor ons gezorgd het weekend, maar het zou nog een grotere gentleman zijn als hij volgend jaar deze burgers maakt 😂…

  Like

  1. Het was ook zo’n ongelooflijk tof weekend! Haha, arme Fedor volgend jaar..;) Hoewel, Sharon maakt ook gewoon ragout voor Lowlands! 🙂

   Like

 3. Topverhaal! En jep, ik heb honger nu én ga nu googlen wat Panko is (doet me denken aan boer Janko van BZV een paar seizoenen terug, maar daar zal het wel niks mee te maken hebben)

  Like

  1. Thanks Linda! Haha, heeft inderdaad helemaal niks met BZV te maken of dat moet een Japanse boer zijn? Het is een soort Japans paneermeel, maar dan iets grover. Dat spul waarin het eten in sushitenten ook gepaneerd is.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s