Ramadan

6 gedachtes over “Ramadan”

  1. Leuk hè, je hoeft er niet altijd een half jaar voor rond te reizen..;) Hoewel ik dat natuurlijk ook graag zou doen. Een dagje zou je echt wel lukken hoor, het ging ons alle vier best makkelijk af!

   Like

 1. Super leuk geschreven Rachel, echt een talent 🙂 Zou bijna zelf een keer een dag willen vasten haha. Via mijn werk lunch ik wel vaker met moslims, uit Bangladesh of Pakistan, en die hebben natuurlijk een hele andere kijk op onze lunch dan wij. Brood met vlees of hagelslag vinden ze maar heel raar 🙂

  Like

  1. Gewoon een keertje doen, was een leuke ervaring. Het leukste is dan wel om het met iemand samen te doen. Tof dat je wel eens met mensen uit Bangladesh en Pakistan luncht. Ik snap wel dat zij onze lunch niks vinden, zelf ben ik ook niet zo van de boterhammen! 😊

   Like

  1. Thanks, lief dat je een berichtje achterlaat. Voor mijn volgende culturele ervaring heb ik wel weer eens zin in Indonesische pasteitjes! 😁

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s