Nagerecht: ‘Rood’fruit’tiramisu’

2 gedachtes over “Nagerecht: ‘Rood’fruit’tiramisu’”

  1. Yihaaa! Eindelijk het staat online! Super trots op mn zussie! Een gezellige avond met leuke mensen en ontzettend lekker eten….alleen de foto’s al (met dank aan Marijke toch!). Veel plezier met je project en ik kan niet wachten tot ik mag aanschuiven…..editie oktober pas….zucht….

    Like

    1. Aaah, wat lief dat je een berichtje achter laat! De foto’s zijn inderdaad door Marijke gemaakt en de website door Inge: heel fijn zulke vriendinnen. Haha, mooi dat je nu al uitkijkt naar je verjaardag, voor je het weet is het zo ver en ben je alweer 28..;) X

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s